utorak, 29. rujna 2015.

#TalkWithBH - Današnji najveći problem

Pozdrav svima!


Za danas imamo za vas današnji najveći problem među odraslim ljudima,tinejđerima i djecom. Mi ćemo zapravo danas pričati o vrijeđanju. To je najčešći oblik današnjeg nasilja. 





Vrijeđanje zapravo koristimo u svim situacijama. Kada nam netko kaže 'ne',mi mu odmah odgovorimo 'glupačo','konju'.'majmune' itd. Ali,da li je to potrebno? Možda to dira nekoga. Naravno,nekoga ne dira. Danas si neki ljudi oduzimaju život ako ga netko uvrijedi i najmanjim riječima. Zapravo je riječ dovoljna da uništimo nekoga. Istina boli,zaista boli. Zašto uništavati tuđe živote? Što postižete s time?



Ima mršavih,no ima i punijih ljudi. Ali da li ima razlike između njih? Punija osoba je ista kao i mršaviji ljudi? Ali ne kužim,čemu vrijeđanje? Možda se toj osobi sviđa što je punija ili ima drugačiji problem. Možda ne može smršaviti,a želi. Svi smo mi isti i nema potrebe raditi razlike među ljudima.



Ako netko ima problem,pomozite mu,nemojte ga odmah vrijeđati. Nekome treba malo duže da nešto shvati,ali nije glup. Nije. Ako netko ima ružne zube,nije on kriv zbog toga. Za to ima pomoći. Otići će kod ortodonta i riješiti problem. Za sve ima pomoći.  Samo nemojte omaložavati druge.



Družite se svi,budite dobri jedni s drugima. Čemu pravljenja grupica u razredu,društvu ili negdje drugdje? Po čemu se taj netko razlikuje od vas? Što je drugačije rase,ako je druge vjere ili ako ima neku manu? Pa svi mi imamo mane i vrline. Netko je dobar npr. u plesu,a netko u matematici. Svi smo dobri u nečemu. Ne gledajte ljude po fizičkom izgledu,već po psihičkom. 



Ne radite to,netko si može oduzeti život? Jel želite imati grižnju savjesti jer si je netko oduzeo život zbog vas? Želite to? Ne želite,naravno. Zato se družite sa svima i ne omaložavajte nikoga. Svi mi imamo probleme i ne morate nikoga podsjećati na njegove probleme jer mi svi sami znamo svoje probleme i ne volimo da nam ih netko govori.







I to je to za današnji post. Nadamo se da ste nešto naučili iz ovoga i da vam se sviđa naš serijal ovih postova jer vas time želimo poticati da postanete bolja osoba. Ako vas se ovaj post svidio,slobodno ga komentirajte i pretplatite se na naš blog,kako bi dobili obavijest kada objavimo novi post. trudimo se izbacivati jedan post na tjedan. 


Pozdrav do sljedećeg posta!

                                                                                                                  Beauty House,xoxo.


Email - beautyhouse38@gmail.com









Broj komentara: 6:

  1. Svaka čast curke!☺

    Bacite oko i na moj novi post ukoliko želite.

    http://mybeautyamazon.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uvek treba pomoći! Super ti je post, zaista! ♥

      BLOG: http://dnkbff.blogspot.rs/ ...učlani se, molim te, jako nam znači!

      Izbriši
    2. Zahvaljujemo se!☺️❤️❤️

      Izbriši