utorak, 29. rujna 2015.

#BeFittWithBH Kako učvrstiti svoju stražnjicu?

Pozdrav svima!
Ovih dana i nismo imale baš ideja za pisanje postova,no jučer su nam baš dolazile ideje,pa smo odlučile to podijeliti s vama.

Imamo i u planu napraviti kao neki serijal #talkwithBH,pa ako želite,komentirajte ovaj post ili nam napišite kao pitanje na našem ask.fm profilu. Ako se budete složili za serijal,mi smo osmislile temu za prvi post u serijalu,a za ostale postove pišite teme,pitanja o nekoj određenoj temi,a mi ćemo u postu odgovoriti na to ili napraviti post na tu temu.


Za danas smo odlučile napraviti post #befittwithBH,još jedan serijal,da,ali ovaj put za vježbe,za vaše tijelo,kako bi izgledale bolje i osjećale se bolje u svojem tijelu. Današnja tema #befittwithBH jest stražnjica,tj. kako da učvrstite svoju stražnjicu i ostalo vezano uz to. Pa ako vas zanima,bilo bi nam drago da ostanete s nama.





Smatrate da vaša stražnjica treba malu pomoć kako bi postigla savršeni izgled? E pa onda poradite na tome i budite uporni. Ovdje ćemo vam pokazati par vježbi kako bi vaša stražnjica izgledala črvšće,veće i ljepše. Svi želimo to,jel tako?


1.vježba:Step za stražnjicu

Uzmite klupicu ili nisku stolicu,zavisno što imate od toga kod kuće. Upalite si vaše omiljene pjesme i vaše vježbanje može krenuti. Ova vježba je lagana. Samo morate hodati gore-dolje. Ovo vam može poslužiti kao aerobna vježba za sam početak vježbanja. Može vas zagrijati,a i učvrstiti vašu stražnjicu. 


2.vježba:Čučnjevi

Ovo je najjednostavnija i najlakša vježba za vašu stražnjicu. Prvo raširite noge u širini bokova,a zatim napravite čučanj,ali prema nazad,ako me kužite? Time jačate svoje mišiće u nogama i učvrsćujete i dajete oblik svojoj stražnjici.  



3.vježba:Iskoraci

Ova vježba je također jako lagana i jednostavna. Sve što trebate raditi je 'iskoračati' jednom nogom prema naprijed,pa zatim drugom. Nema se što puno reći o ovoj vježbi,na slici možete vidjeti,ako vam nije jasno.



4.vježba:Bočni iskorak

Vrlo je sličan iskoraku prema naprijed. Umjesto naprijed desnom nogom iskoračite desno,a lijevom ulijevo i spustite se dok koljeno ne bude pod kutom od 90°.




5.vježba:Podizanje nogu u ležećem položaju

Lezite na pod. Noge držite ravno i podignite jednu gore pazeći da je ne savijete u koljenu. Ramena,dlanove i kukove ne podižite od poda. Držite nogu gore 5 sekundi. Ponovite vježbu 10-15 puta svakom nogom. 



Ovo su neke motivacijske slike!






No imamo i za vas challenge za vježbanje!






I to je sve za današnji post. Ako vam se svidio,slobodno ga komentirajte,share-ajte s drugima,pretplatite se na naš blog,ako želite naravno i pišite da li želite serijal #talkwithBH i teme za serijal. Također u komentare pišite želje za naredne postove!

Želimo se zahvaliti Petri,što nas je reklamirala jer nam to puno znači. Zato vi obavezno pogledajte njezin blog OVDJE jer ima savršen blog i stvarno vrijedi pogledati!


                                                                                                                         Beauty House,xoxo.

Email - beautyhouse38@gmail.com











Broj komentara: 8:

  1. Jako korisno, moram probati nešto od ovoga haha :)

    http://vanesaotional.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličaaan post!
    Jako si originalna i zanimljiva blogerka ,samo tako nastavi!
    Ako želiš poledaj moj blog i učlani se! ♥
    http://smizlica11.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši