utorak, 22. rujna 2015.

Mini Haul

Bok svima!
Danas opet novi post,samo što smo za danas napravile mini haul. Ovo je naš prvi ovakav post,pa ako volite takve postove i ako ih želite još,samo napišite u komentare. Imamo 5 novih stvari,pa je zato mini haul.

Ovo će i usput biti recenzija ovih proizvoda jer sam ih već isprobala,pa zašto da ne podijelim moja mišljenja s vama,zar ne?

Započnimo!



Prva stvar jesu ove četkice koje sam naručila na ebayu. Cijenu sad točno ne znam,ali nisu bile skupe. Odlične su,nemam nikakve zamjerke.



Druga stvar jest ovaj tekući puder od Duglasa koji je kupljen u Douglasu,interesantno haha. Koštao je oko 140kn. Nijansa je 02 So Beige. Ima savršeno prekrivanje. Pakovanje je veliko,pa se sporo troši.



Sljedeća stvar je ovaj kameni puder od Rimmela. Odličan je. Stvarno super matira lice. Cijena je prihvatljiva. Ovo mi je jedan od boljih pudera koje sam probala. Koštao je 45kn u Douglasu.



Zatim sljedeća stvar koju sam kupila u Douglasu jest Rimmelov tuš. Cetkica je precizna. Odličan je i lako se nanosi. Cijena je prihvatljiva jer je proizvod i više nego dobar. Koštao je 40kn,opet u Douglasu.



I posljedna stvar je maskara. Kupljena u Douglasu. Četkica je savršena i lijepo izduži trepavice. Za tako dobru kvalitetu,cijena je smiješna.




I to je sve za ovaj post. Ako vam se svidio,komentirajte ga i pretplatite se na naš blog,jer nam to puno znači. Pozdrav do narednog posta!

                                                                                                                                 Beauty House,xoxo.


Ask.fm - http://ask.fm/Beauty_House
Email - beautyhouse38@gmail.com









Broj komentara: 14:

  1. Aaaa kupila si predivne stvari, a za oko mi je zapao ovaj rimmelov puder :) ❤️❤️❤️
    Rivinsvijet.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! Odlican je,isplaati ga se kupiti.😊❤️❤️

      Izbriši
  2. Odličan post draga <3

    NEW POST IS ON MY BLOG---> http://staliaisbae.blogspot.ba/2015/09/falling-for-you.html <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Supeer post❤
    http://dragabolonja.blogspot.hr/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan post,divne stvari☺
    http://lovelivelaugh2015.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Super ti je post, sviđa mi se kako pišeš i želim ti sreću u daljnjem radu :) :* Ako želiš posjeti moj blog i učlani se ako ti se sviđa <3 http://fdiarybyz.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši