utorak, 18. kolovoza 2015.

Njega kose

Bok svima!
Za danas smo napravile 'Hair care' iliti njega kose. Vjerujemo da sve cure vole održavati svoju kosu,da im bude zdrava i meka pa smo mi pripremile nekoliko proizvoda za njegu kose. Opet favoriti i njega,ali što ćemo. Ako vas zanima što mi koristimo za njegu kose,ostanite s nama!


1. proizvod:Balea hidratantno mlijeko za suhu kosu
Odličan je za suhu kosu. Stavlja se samo na vrhove i jako hidratizira kosu. Prefektno obavlja svoj posao. Može se naći u DM-u za vrlo povoljnu cijenu.



2.proizvod:Garnier maska
Ova maska je namijenjena za suhu i oštećenu kosu s ekstraktima ulja avokada i karite maslaca. Pomaže i bit ćete zadovoljni njome. Miriše predobro. Smjesa je gusta i masna. Maska se drži nekoliko minuta na kosi,prema uputama. Od maske je kosa mekša i sjajnija. Može se kupiti u Mulleru,Bipi i DM-u.



3.proizvod:Šampon za kosu od koprive
Znači ovo je šampon za kosu od Afrodita Cosmetics. Šampon je od koprive i pomaže da vam se kosa što manje masti. I to jest istina. Kosa se stvarno dosta masti nakon što kosu operete s ovim šamponom,no šampon neće djelovati nakon jednog pranja. On djeluje nakon par pranja kose s tim šamponom. Preporučujemo svima ovaj šampon jer je odličan. Može se kupiti u DM-u,Bipi i Mulleru.



4.proizvod:Schwarzkopf Taft Instant Volume Powder
Ovaj proizvod služi za postizanje volumena. Njega možete koristiti nakon suhog pranja kose,kada vam je kosa masna da ju podignete,tj. da se masna kosa toliko ne ističe. Možete ga pronaći u DM-u,Mulleru i Bipi.



5.proizvod:Silikonski serum
Ovaj serum daje kosi sjaj i kosa poslije njega se jako sjaji,mekana je. Stavlja se nakon svakog trećeg pranja i jako je dobar. Može se naći u DM-u,Mulleru,Bipi i ostalim takvim trgovinama.



6.proizvod:Sprej prije peglanja i sušenja kose
Ovo je Balein proizvod i prepredobar je. Stvarno štiti kosu. Možete ga koristiti prije svakog peglanja,kovrčanja,sušenja kose. Jako je povoljan,a obavlja svoj posao savršeno. Ako imate priliku,probajte ga,neće požaliti! Kupljen je u DM-u.



7.proizvod:Pjena za kosu
Ovo je Niveina pjena za kosu koja je odlična. Stavlja se po potrebi. Lijepo se kosa slaže nakon uporabe. Ne košta puno,a ne može se opisati koliko je dobra. Mislim,svi Niveini proizvodi su vrh,pa tako i ova pjena. Može se naći u svakoj trgovini,doslovno.



8.proizvod:Lak za kosu
Ovo je Wellaflex lak za kosu. Najbolji koji smo ikada probale. Ovaj je u broju 4,ali je jaaako dobar. Nakon što ispaglate ili nakovrčate kosu koristimo ovaj lak. Drži doslovno cijeli dan. Daje volumen kosi i super je. Kupljen je u Mulleru.



9.proizvod:Regenerator
Ovaj regenerator je namijenjen za suhu i oštećenu kosu. Presuper miriše,što je još jedan +. Jeftin je i možete ga pronaći svugdje. Kod njega je prednost jer ima pumpicu.



10.proizvod:Ulje za kosu
Ovo je Macadamia ulje za kosu. Najbolje ulje koje smo ikada probale. Nijedno ulje se ne može mjeriti s ovim. Tako saaaaavršeno miriše da bi ga mogli mirisat cijeli dan,ali doslovno. Uvijek nakon peglanja kose stavim ovo ulje. Postanete ovisni o ovom ulju,a kosa vam bude mekana.Ulje jest skuplje,ali je savršeno. Kupljeno je u jednoj trgovini s proizvodima baš za kosu u Zagrebu. 


11.proizvod:Šampon za suho pranje kose
Znači ovo je Batiste dry shampoo za suho pranje kose. Dobar je. Stvarno obavalja svoj posao savršeno. Nemamo riječi. Vrlo je povoljan,a može se naći u DM-u. 




I to je to za ovaj post. Nadamo se da vam se svidio. Ako je,komentirajte ga i pretplatite se na naš blog,ako želite,no,bilo bi nam drago. Pratite nas na našem ask profilu i pišite što bi voljeli vidjeti u narednim postovima. Pozdrav do sljedećeg posta!

                                                                                                            -Beauty House,xoxo.










4 komentara:

  1. Odlican post! :)
    Ja obozavam da citam postove kako negovati kosu! :)
    Ako zelis pogledaj moj blog i postani clan <3

    OdgovoriIzbriši